Şikeli sezon iptal edilecek mi?

Trabzonspor kulübünün 2010- 2011 sezonunun tecilinin iptali için yaptığı başvuru Türkiye Futbol Federasyonu'nun cuma günü Adana'da gerçekleştireceği toplantıda görüşülecek.Trabzonspor verdiği dilekçede UEFA ve CAS'ın Fenerbahçe ile ilgili verdiği kararlar

Şikeli sezon iptal edilecek mi?

Trabzonspor kulübünün 2010- 2011 sezonunun tecilinin iptali için yaptığı başvuru Türkiye Futbol Federasyonu'nun cuma günü Adana'da gerçekleştireceği toplantıda görüşülecek.

Trabzonspor verdiği dilekçede UEFA ve CAS'ın Fenerbahçe ile ilgili verdiği kararları göstererek sezon tescilinin iptalini istemişti.

Milli Takım'ın Adana'da Kuzey İrlanda ile oynayacağı müsabaka nedeniyle bu kentte toplanacak olan TFF Yönetim Kurulu, gündemine aldığı tescil yazısını da görüşerek karara bağlayacak.

Bordo-mavili kulübün 2010-2011 şampiyonluğu açısından büyük önem taşıyan söz konusu toplantıdan çıkacak karar tüm camia tarafından büyük bir dikkatle ve merakla bekleniyor.

Böylelikle tüm camiada gözler cuma günü Adana'da yapılacak TFF Yönetim Kurulu Toplantısı'na çevrildi.

MAÇTAN ÖNCE TOPLANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu, yarınki Türkiye- Kuzey İrlanda maçı nedeniyle Adana'daki toplantısını milli karşılaşmadan önce yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor