Şikecileri karşılayanlar temiz futbol da istiyor mu?

Fenerbahçe’nin Rize maçı öncesi organize olarak karşılama töreni yapan,otele giderek futbolcu ve yöneticilerle görüşen daha sonrada bunu sanal ortamdan herkese duyurusunu gerçekleştiren KTÜ’de okuyan KTÜ GFB öğrencilerine soruyoruz size göre 2010-2011 şam

Şikecileri karşılayanlar temiz futbol da istiyor mu?

Fenerbahçe’nin Rize maçı öncesi organize olarak karşılama töreni yapan,otele giderek futbolcu ve yöneticilerle görüşen daha sonrada bunu sanal ortamdan herkese duyurusunu gerçekleştiren KTÜ’de okuyan KTÜ GFB öğrencilerine soruyoruz size göre 2010-2011 şampiyonu kim? Sizler Türkiye’de temiz ve ahlaklı futbol istiyor musunuz. Bütün dünyanın kabul ettiği şikeyi siz ret mi ediyorsunuz? Farklı takımları tutmanıza saygımız var sadece bu soruların cevabını bekliyoruz. Haber61.net’de aynen yayınlama sözü vererek...

FENERBAHÇELİLER YÜZERİNİ NİYE GİZLEDİLER? 2.SAYFADA

Fenerbahçeliler yüzlerini niye gizlediler?
Çaykur Rizespor’la oynadığı karşılaşma için Rize’de bir otelde kalan Fenerbahçe kulüp oyuncuları ve teknik heyeti ziyaret eden KTÜ GFB üyelerinin fotoğraflarında, şahısların yüzleri kendi internet sitelerine sansürlenerek koyuldu.
Fenerbahçe’nin etkin taraftar gruplarından Genç Fenerbahçeliler grubunun resmi internet sitesinde, KTÜ’de okuyan Fenerbahçeli taraftarların Çaykur Rizespor’la oynayacağı karşılaşma için Rize’de kaldığı otelde futbolcu ve teknik heyet ziyaretlerindeki fotoğraflar yer aldı. “KTÜ GFB üyesi kardeşlerimiz Fenerbahçemizi Rize’de kaldığı otelde ziyaret etti” açıklamasıyla verilen haberde ise ilginç bir durumla karşılaşıldı. Ellerinde “KTÜ GFB” yazılı afiş tutan yaklaşık 20 civarında Fenerbahçeli’nin yüzlerinin bulanıklaştırılarak, sansürlü biçimde internet sitesine koyuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor