Shota'dan galibiyet yorumu!

Trabzonspor'u 3-2 yenerek Süper Lig'de ikinciliğe yükselen Kasımpaşaspor'da teknik direktör Shota Arveladze maç sonu değerlendirmelerde bulundu."Bol pozisyonlu açık bir oyundu." diyerek sözlerine başlayan Şota Arveladze, "İnanılmaz bir atmosferdi. İnşalla

Shota'dan galibiyet yorumu!

Trabzonspor'u 3-2 yenerek Süper Lig'de ikinciliğe yükselen Kasımpaşaspor'da teknik direktör Shota Arveladze maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

"Bol pozisyonlu açık bir oyundu." diyerek sözlerine başlayan Şota Arveladze, "İnanılmaz bir atmosferdi. İnşallah her maç böyle olacak. Güzel goller attık, kalitesi çok önemli. Olcan'ın bir pozisyonu var, kırılma noktasıydı o maçın. Daha 9. hafta, çok mutluyuz ve yola devam." dedi.

Takım hakkında da değerlendirmelerde bulunan Shota, "Çok pozisyon vermeyen bir takımız. Fakat duran toptan bu sezon çok gol yedik. Buna dikkat etmeliyiz. Ama frikikten iyi vuruyorsa yapcak birşey yok." diyerek (gülerek) açıklamalarını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor