Sergen Yalçın'dan şike iddiası!

Derbi maçını yorumlayan Sergen Yalçın, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oluşan 9 puanlık fark ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki puan farkının kapanmasının çok zor olduğunu belirten Sergen Yalçın, Kanaltürk ekra

Sergen Yalçın'dan şike iddiası!

Derbi maçını yorumlayan Sergen Yalçın, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oluşan 9 puanlık fark ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki puan farkının kapanmasının çok zor olduğunu belirten Sergen Yalçın, Kanaltürk ekranlarında Beşiktaş'ın 101. yılında kaybettiği şampiyonluk ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

BİZİ 101. YILDA BİR GÜZEL YEDİLER

Derbi maçı sonrasında iki takım arasında oluşan 9 puanlık fark ile ilgili kendisine yöneltilen soruda 2003- 2004 sezonunun örnek verilmesi üzerine konuşan Sergen Yalçın, programın sunucusuna, "Sen bizim kaybettiğimiz şampiyonluğa bakma, o sene bizi güzel yediler anladın mı?" dedi.

Fenerbahçe'nin 8 puan geriden gelerek şampiyon olduğu sene hakkında yorum yapan Yalçın, "Güzel yediler bizi yani, biz o sene şampiyonluğu hiçbir şekilde kaybetmezdik de. Bizi güzel yediler ikinci yarıda, biz öyle şampiyonluğu kaybettik. Yoksa bizim takımın şampiyonluğu kaybetme ihtimali yoktu. Güzel temizlik oldu o sene. Bize o şekilde kaybettirdiler şampiyonluğu yani. Böyle şeyler bundan sonra olmaz Türkiye'de. Yani o sene bize olanlar artık bundan sonra Türk futbolunda olmaz. O yüzden oraları geç sen, o işler olmaz artık Türkiye'de. O yüzden bu fark kolay kolay kapanmaz. Hele 12'ye, 13'e falan çıkarsa mümkün değil kapanması. Bir de Fenerbahçe'nin haftada bir maç oynadığını da unutmayalım. Avrupa'sı da yok. Galatasaray oralardan da çıkamaz böyle oynarsa" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor