Serdar Gürler'in yeni takımı belli oldu

Trabzonspor'un eski futbolcularından Serdar Gürler Konyaspor'a imza attı

Serdar Gürler'in yeni takımı belli oldu

Konyaspor Kadrosuna Oğulcan Ülgün ve Ekrem Kayilibal'i katan Yeşil Beyazlı ekip, 3. imzayı Serdar Gürler'e attırdı. Konya temsilcisi, Antalyaspor ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcuyu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Göztepe'de İlhan Palut ile birlikte çalışan ve eski hocası ile Konyaspor'da buluşacak olan 29 yaşındaki oyuncu, yeni takımında 10 numaralı formayı giyecek. 

Konyaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz milli futbolcu Serdar Gürler ile sözleşme imzaladı. 

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine İkinci Başkanımız Serhat Güler, asbaşkanlarımız Süleyman Oğuz, Sertaç Tuza'nın ve yönetim kurulu üyemiz Ali Camgöz katıldı.

Daha önce FC Sochaux, Elazığspor, Kayseri Erciyespor, Trabzonspor , Gençlerbirliği, Osmanlıspor, SD Huesca, Göztepe ve Antalyaspor ile sahaya çıkan 29 yaşındaki kanat oyuncusu Serdar Gürler kulübümüzle 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Milli oyuncumuz takımımızda 10 numaralı formayı giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor