Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 03 Ekim 2026 11:55

Serdal Adalı’dan Ferhat Gündoğdu çıkışı! “Bir bedeli nihayet oldu”

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, siyah-beyazlı kulübün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Adalı, hakem kararlarına tepki gösterirken Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve Ferhat Gündoğdu hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

“NEREDE VE NE DURUMDA OLDUKLARINI GÖRÜYORUZ”

Alanyaspor ve Amed maçlarındaki hakem kararlarına değinen Adalı, şu ifadeleri kullandı:

“Alanyaspor ve Amed maçlarında hakem kararlarını gördük. Verdikleri kararlarla lider olmamamıza sebep olanların, şuan nerede ve ne durumda olduklarını görüyoruz.”

Adalı ayrıca, “Hakem hataları nedeniyle karşınıza lider olarak çıkamadık. ‘Beşiktaş'ın hakkını yedirmeyin’ serzenişlerini camiadan çok duyduk” dedi.

“MHK'Yİ İŞARET EDEN BİZDİK”

Ferhat Gündoğdu konusunda daha önce yaptıkları açıklamaları hatırlatan Serdal Adalı, şöyle konuştu:

“Geldiğimizden beri MHK'yi işaret eden bizdik! Ferhat Gündoğdu ismini zikreden bizdik! Kendisi olduğu sürece Türk futbolunun bir adım bile ileri gidemeyeceğini söyledik. Tarih Beşiktaş'ı bir kez daha haklı çıkardı. Beşiktaş'ın hakkını yemenin, Beşiktaş'ı durdurmaya çalışmanın bir bedeli nihayet oldu.”

“YENİ BİR DÖNEM OLACAK”

Yaşanan gelişmelerin ardından Türk futbolunda yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden Adalı, “Bu gelişmeler sonrası yeni bir dönem olacak. Yeni dönem Türk futboluna hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

B
Burak
1 saat önce

İki yanı keskin bıçak durum. Yapılan yanlışların bir bedeli olduğunu bilen MHK daha adil de davranabilir, büyütülmüş takımlar şikayet eder deyip onlara yönelik kararlar da alabilir.