Şener:" TFF Hukuk tanımıyor"

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener TFF’nin Trabzonspor’u kupasının verilmesi için yaptığı başvuruyu Adana’da yaptığı  toplantıda red etmesi  üzerine bir açıklama yaptı. Şener TFF’nin aldığı kararın hukukla bağdaşır bir yanı olmadığını ifade ederek:” Tra

Şener:" TFF Hukuk tanımıyor"

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener TFF’nin Trabzonspor’u kupasının verilmesi için yaptığı başvuruyu Adana’da yaptığı  toplantıda red etmesi  üzerine bir açıklama yaptı. 

Şener TFF’nin aldığı kararın hukukla bağdaşır bir yanı olmadığını ifade ederek:

” Trabzonspor’un hakkı olan bir kupa başka bir takımın müzesinde. Fenerbahçe’nin ceza almadığı dünyada ve Türkiye’de bir kurum kalmadı. Bir Tek TFF bunu anlamadı. Korkunç bir hukuk ayıbı bu. TFF Yöneticileri UEFA'ya bir telefon açsalar ve 'Siz Türkiye’de Fenerbahçe Şike yaptı dediniz. Bunu neye dayanarak  dediniz?' diye sorsalar cevabını alacaklar. Ama bunu işlerine gelmediği için yapmıyorlar. Şimdi CAS yolu açıldı. 

UEFA bir karar aldı CAS’ta bu kararı onadı buna rağmen hukuk tanımayan TFF yönetimli Trabzonspor’un itirazını red etti.Anlaşılır gibi değil "dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor