Şener " Kulübü 100 Milyon Dolar'dan kurtardık!"

Şener: 100 milyon $’dan kulübü  kurtardık, 12 milyon TL’nin hesabını soruyarlarsa, buyursunlar. 61 MİLYON HİBE ETTİM Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Sadri Şener dönemi sorgulanacak. Avukatlara ödenen 12 milyon TL’yi, herşeyi belgeler ile a

Şener " Kulübü 100 Milyon Dolar'dan kurtardık!"
Şener: 100 milyon $’dan kulübü  kurtardık, 12 milyon TL’nin hesabını soruyarlarsa, buyursunlar.
 
61 MİLYON HİBE ETTİM
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Sadri Şener dönemi sorgulanacak. Avukatlara ödenen 12 milyon TL’yi, herşeyi belgeler ile açıklayacağız” sözlerine eski Başkan Sadri Şener  cevap verdi. “61 milyon TL’sini bu kulübe hibe eden bir başkan için biraz daha saygılı konuşmak gerekir” diyen Şener, “Kongrede ibra edildik ama yönetim yine de sorgulayacaksa da sorgulasın. Ben burdayım, her şeyi de açıklarım. Hiçbir gizlimiz saklımız yok ki zaten” ifadelerini kullandı.
 
100 milyon $’DAN KURTARDIK
 
“Borsa için şirket birleşimi ile birlikte 25 yıllık dönemde 100 milyon $ ödeyecekti Trabzonspor. Kısa dönemde ise 75 milyon TL ödenecekti. Bunları kurtardık, bunun için tuttuğumuz 100 milyon $’dan bizi kurtaran avukatların 12 milyon TL’sini tartışılıyorsa, pes doğrusu” diyen Şener, seçim tartışmaları için de, “Ben olsam, yönetimde istifalarda olduğu için mahkeme kararını da düşünerek seçim yapardım ve yoluma öyle devam ederdim. Tabiki bu konuda karar yönetim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor