Şanlı ayrılık iddialarını yalanladı!

TEK-ART Medya Yayınlar Koordinatörü Halil Şanlı, haber61 TV'de canlı yayınlanan "Ayaküstü" adlı programa açıklamalarda bulundu.Son günlerde kendisi hakkında çıkan dedikodulara cevap veren deneyimli gazeteci "Görevimin Başındayım" dedi.TEK-ART Medya Yayınl

Şanlı ayrılık iddialarını yalanladı!

TEK-ART Medya Yayınlar Koordinatörü Halil Şanlı, haber61 TV'de canlı yayınlanan "Ayaküstü" adlı programa açıklamalarda bulundu.

Son günlerde kendisi hakkında çıkan dedikodulara cevap veren deneyimli gazeteci "Görevimin Başındayım" dedi.

TEK-ART Medya Yayınlar Koordinatörü Halil Şanlı "2011 yılından itibaren Tek-Art medyada göev yaptığını belirterek” Ben bu kuruma 2011 yılının 15 Aralığında geldiğim günden beri şahsıma dönük çok çirkin iftiralar, çok çirkin saldırılar,  çok çirkin şikâyetler yapıldı. Fakat görüyorum ki etraftaki bazı çıkar ve menfaat odakları ya da bizimle kişisel hesapları ya da küskünlükleri olanlar bizimle alakalı olarak yaptıkları çirkin iftiralara devam ediyorlar. Biz bunu hiç bir şekilde gündemimizde tutmuyoruz. Bu arkadaşlarla hiç muhatap dahi olmuyoruz.

Çünkü bizim seviyemiz, yerimiz, kurumumuzun gücü, büyüklüğü her şeyi kamuoyunun takdirine sunuyorum, her şey ortada. Dolayısıyla onları muhatap aldığımız takdirde de bizim aynı seviyeye inmemizden endişe ediyorum. Bunu kendimize zulüm kabul ederiz zaten. Bu dedikoduyu yapanlar belli medya ajansları. Bu ajanslarda şu anda kalemşörlük yapanlarsa bu kurumun daha önce ekmeğini yemiş, bu kurumda istedikleri gibi at koşturmuş, Patronumuz Sayın Mehmet Ali Yılmaz beyin iyi niyetini ve onun verdiği imkânları tamamen kendi kişisel tasarruflarına, kendi kişisel çıkarları doğrultusunda kullanmış ve biz geldikten sonra da nemaları kesilmiş olan arkadaşlar. Nemaları kesildiği için Karadeniz Gazetesi gibi bölgenin en büyük gazetesinin, en büyük gücünün ellerinden alınmış olması, onların hırçınlıklarını, onların insani duygularını tamamen köreltmiş durumda. Durum böyle olunca bu tür saldırıların, bu tür iftiraların, dedikoduların yapılması onların seviyesindeki insanlara göre normal olarak kabul ediyorum.

Sayın Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz Beyin İstanbul’da ikamet etmesi ve şirketin merkezinin İstanbul’da olması, İstanbul’da kendisinin bazı basın danışmanlarının olması sonuç itibari ile onursal Başkanımızın basın danışmanları yılın belli bölümlerinde yılda 2 – 3 defa İstanbul’dan ulusal basın tecrübesi yaşamış, Ulusal basında duayen yerine gelmiş bazı kişiler onun yanında danışman olarak görev yapıyor. Bu kişiler zaman zaman buradaki kurumumuza geçici görevle gönderiliyor. Ulusal gazetelerden aldıkları tecrübeleri bizlere eğitim amaçlı olarak empoze ediyorlar. Şu anki gelişen olay bundan ibarettir. Mehmet Ali Yılmaz bey bizzat şahsımı arayarak, benimde görüştüğüm, iki tane abimizi Trabzon’a göndereceğini ve şahsımın onlarla ilgilenmesini, dolayısıyla bu arkadaşlardan yararlanmamızı ve bir eğitim sürecine personelin tabi tutulacağını söyledi.

Olay tamamen bundan ibarettir. Hiçbir şekilde görevden alma veya görev yetkileri dondurma gibi şeyler söz konusu değildir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler