Şahin: 3 puan almak istiyoruz

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, hafta sonu sahalarında Anadolu Üsküdar 1908 Spor karşısında saha ve seyirci avantajlarını kullanarak 3 puan almak istediklerini söyledi.Şahin, Üsküdar Anadolu 190

Şahin: 3 puan almak istiyoruz

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, hafta sonu sahalarında Anadolu Üsküdar 1908 Spor karşısında saha ve seyirci avantajlarını kullanarak 3 puan almak istediklerini söyledi.

Şahin, Üsküdar Anadolu 1908 Spor ile zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Rakibimiz de bizim gibi alt sıralarda olan bir ekip. Futbolcularımız maçın ehemmiyetinin bilincindeler. Bu maçla birlikte kalan diğer maçımızdan da puan ya da puanlar almak istiyoruz" dedi.

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade eden Şahin, "İyi futbolla sahadan galip ayrılan taraf olacağımıza inanıyorum. Bu maçtan alacağımız 3 puan bizi daha avantajlı hale getirecektir. Hem Üsküdar Anadolu 1908 Spor'u yakalamış hem de alt sıralardan uzaklaşmış olacağız. Saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak 3 puanı almak istiyoruz. Bu karşılaşma aynı zamanda ilk yarıda sahamızda oynayacağımız son maçımız olacak. Bu nedenle puan ve puanlara ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. 12. adamın varlığı gücümüze güç katacaktır" diye konuştu.

Arsinspor'da, bu karşılaşma öncesi sakatlığı bulunan Hasan Köse dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor