Rumen Basınından Türkiye'ye Teşvik İddiası

Türkiye Milli Takımı tarihinin en önemli maçlarından birisine çıkmaya hazırlanırken Romanya basınından şok bir iddia geldi. Romenler, Türkiye'nin Estonya'ya kendileri karşısında iyi oynamaları için teşvik verebileceğini yazdı.  Bu çirkin iddianın sahibi R

Rumen Basınından Türkiye'ye Teşvik İddiası
Türkiye Milli Takımı tarihinin en önemli maçlarından birisine çıkmaya hazırlanırken Romanya basınından şok bir iddia geldi.
 
Romenler, Türkiye'nin Estonya'ya kendileri karşısında iyi oynamaları için teşvik verebileceğini yazdı. 
 
Bu çirkin iddianın sahibi Romanya'nın bilinen yayın organlarından Digisport. İnternet sitesinde yer alan haberde aynen şu satırlar yer aldı: 
 
"FİNANSAL OLARAK MOTİVE EDERLER" 
 
"Oyuncularımızın korkusu, Türkiye'nin Esyonya'yı finansal olarak motive etmesi. Gigel Bucur, "Türkler her şeyi yapabilecek yeteneğe sahip. Estonya bize karşı onlar için oynayabilir" dedi ve Osmanlı'nın geçmişini hatırlattı ." 
 
Haberde ayrıca 2007 yılında Romanya doğumlu Türk, Doğan Gönüllü'nün 1994 yılında oynanan Türkiye-İsviçre maçı için hakem Ion Craciunescu'ya rüşvet verdiğini itiraf ettiği yazıldı. Hakemin bu teklifi reddetiği vurgulanırken Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yolsuzluk ve şike skandalları nedeniyle bu sezon Avrupa kupalarına katılmamasına da dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor