Rizespor'da Çalımbay telafi peşinde

Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya gelen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son beş haftada sakatlardan dolayı istedikleri kadroyu oluşturamadıklarını ve bunun

Rizespor'da Çalımbay telafi peşinde
Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya gelen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son beş haftada sakatlardan dolayı istedikleri kadroyu oluşturamadıklarını ve bunun da saha sonuçlarına olumsuz yansıdığına dikkat çeken Çalımbay, "Cernat, Sercan, Kağan, Kweuke ve Hurşut'tan uzun süre yararlanamadık. Bizde bu süreçte zorlandık. Kötü bir süreç geride kaldı. Milli maçlar nedeniyle verilen arada bir iki arkadaşımız aramıza katıldı. Kayserispor maçı ile puan kayıplarımızı telafi etmek istiyoruz" dedi.
 
Taraftara her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını belirten Çalımbay, “Taraftar iyi günde kötü günde hep yanımızda oldu. Kayserispor maçında taraftarımızın maçı olacak. Kayserispor maçını onların desteği ile iyi şekilde bitireceğiz. Bütün şehri maça bekliyoruz. Çünkü onlara çok ihtiyacımız var. Kayserispor maçı bizim için final ve dönemeç maçı. Son beş haftada kaybedilen puanları telafi etmenin zamanı geldi. Kim oynarsa oynasın herkesin kapasitesinin üzerine çıkması gerekiyor. Bu maç için en önemli olan taraftar. Türbinde bizimle olacaklarına inanıyoruz. Kayserispor maçında taraftara ihtiyacımız var. Bütün türbinleri doldurmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor