Rizespor'a kupa şoku

Süper Lig'de 4 haftadır galibiyet hasreti çeken ve orta sıralara gerileyen Çaykur Rizespor, Rize Yeni Şehir Stadı'nda Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı.Büyük çekişme ve karşılıklı atak

Rizespor'a kupa şoku

Süper Lig'de 4 haftadır galibiyet hasreti çeken ve orta sıralara gerileyen Çaykur Rizespor, Rize Yeni Şehir Stadı'nda Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı.

Büyük çekişme ve karşılıklı ataklarla geçen maçın 90 dakikalık bölümü 0-0 eşitlikle tamamlanınca, 15'er dakikadan 2 devrelik uzatma bölümüne gidildi. Uzatmalarda Çaykur Rizespor baskılı bir futbol sergilese de skor tabelasını değiştiren gol gelmeyince maç penaltılara uzadı.

İlk penaltıda topun başına geçen Çaykur Rizespor'dan Sercan Kaya topu ağlara gönderemeyince avantaj Akdeniz ekibine gitti. Tarsus İdman Yurdu 2'de 2 ile başladı. Rize'nin 2. penaltısını Tevfik, 3. penaltıyı ise Depetris gole çevirdi. Tarsus ekibinin 3. vuruşunu Koray değerlendiremeyince penaltılarda eşitlik geldi.

Rize'nin 4. penaltısını genç oyuncu Oğuzhan gole çevirdi, Tarsus İdman Yurdu'nda ise Ömer panenka penaltısıyla eşitliği sürdürdü: 3-3. Çaykur Rizespor'un son penaltısında Florin Cernat topu kaleciye nişanlarken, Tarsus İdman Yurdu son penaltıyı Ünal ile gole çevirince, 4-3'lük skorla 4. tura yükselen taraf Akdeniz ekibi oldu: 4-3

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor