Rizespor için lig yeniden başlayacak!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Son dört maçta sadece iki puan alabildik. Maalesef son dört maçta galibiyetimiz yok. Akhisar maçı ile lige yeniden başlamak istiyoruz" dedi.Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mehmet Cengiz Tesi

Rizespor için lig yeniden başlayacak!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Son dört maçta sadece iki puan alabildik. Maalesef son dört maçta galibiyetimiz yok. Akhisar maçı ile lige yeniden başlamak istiyoruz" dedi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, son dört haftada önemli rakiplere karşı oynadıklarını belirterek, “Bu maçlardan Eskişehir ve Antalya müsabakalarından üçer puan almayı hedeflemiştik. Ama ikisinden de istediğimiz sonuçla ayrılamadık. Galatasaray ve Beşiktaş maçlarından birer puan alarak dört haftada iki puanla ayrılmış olduk. Akhisar maçı ile lige yeniden başlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Eskişehir maçının ilk yarısında takımın oyununu beğendiğini söyleyen Çalımbay, “Sahada doğru şeyleri yapamayınca mağlup olmamız kaçınılmaz oldu. Bu maçta her şey bizim aleyhimize işledi. Kweuke maalesef bu maçta sakatlandı ve bir buçuk ay daha bizimle olamayacak. Alternatifli bir kadromuzun olamaması en çok sıkıntılı olduğumuz konu. Kadromuz 28 kişi bunun beşi kaleci. Hakan sezonu kapattı. Yani kadro sıkıntımız var ve istediğimiz düzeyde olmayan oyuncularımızın sayısı da çok. Özellikle gol bölgelerinde sıkıntı yaşıyoruz. Bu kadro ile lig arasına kadar gitmek zorundayız. Akhisar maçında taraftar desteğimiz ile maçı kazanmak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Bu maçta lige yeniden başlayacağız. Büyük bir mücadele olacak, sabırla oynamalıyız. Kimin kimi yeneceği belli olmayan maçlar oynanıyor. Bunların bilinci ile sahaya çıkacağız. Geride bıraktığımız dokuz haftada çizdiğimiz puanın gerisinde değiliz. Sadece önemli bir avantajımız vardı bunu kaybettik. Transferde yurt dışında ve yurt içinde takip ettiğimiz oyuncular var. Görevli hocalarımız bu takibi yapıyor. Fenerbahçeli Semih gündemimizde yok. Transfer ayına zaman var biz her şeyimizle kendimizi lige odakladık. Ligin ilk yarısını en iyi yerde bitirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.
Yarın kupada Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacaklarını söyleyen Rıza Çalımbay, “Bu maçta Kweuke ve Eren yok. Çok oynamayan arkadaşlara şans vereceğiz. Bu maça iyi olan arkadaşlara Akhisar maçında şans verebiliriz. Çarşamba-Pazar maç oynamak futbolcuları çok etkileyeceğine inanmıyorum. İnşallah kupa maçında istediğimiz seviyede olan oyuncuları lig maçlarında da değerlendirmek istiyoruz. Bütün futbolcularımızın kapasitesinin üzerine çıkmasını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler