Rizespor eski TS'linin peşinde!

Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son 9 maçta aldığı başarısız sonuçlarla tehlike çemberine yaklaşan Çaykur Rizespor, devre arasında takımı yenilemeye hazırlanıyor. Haftalardır galibiyet hasreti çeken ve alt sıralara gerileyen Yeşil-Mavililer ikin

Rizespor eski TS'linin peşinde!

Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son 9 maçta aldığı başarısız sonuçlarla tehlike çemberine yaklaşan Çaykur Rizespor, devre arasında takımı yenilemeye hazırlanıyor. Haftalardır galibiyet hasreti çeken ve alt sıralara gerileyen Yeşil-Mavililer ikinci yarı öncesi işi sıkı tutuyor. Ç.Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, transfer edilmesini istediği isimleri yönetime iletti. Koray Deniz'in başkanlığındaki transfer komitesi de yerli ve yabancı isimlerle görüşmelere başlarken birçok isimle büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Prensipte anlaşma sağlanan isimlerin başında ise Galatasaray'dan Engin Baytar olduğu öğrenildi.

TEKLİF YAPILDI

Ara transferin başlamasına sayılı günler kala Çaykur Rizespor' da yaşanan hareketlilikte Engin ile görüşülüp prensip anlaşmasına varıldığı bildirildi. Rıza Çalımbay'ın yardımcısı Orhan Kaynak'ın bir süre önce Trabzon'da Engin ile görüşüp transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Süper Lig'in hırçın futbolcularından olan ve Gençlerbirliği, Eskişehirspor ve Trabzonspor'da oynayan ve 3 yıldır formasını giydiği Galatasaray'ın gözden çıkardığı Engin için Sarı Kırmızılı kulübe resmi teklifte bulunuldu. Orhan Kaynak'ın yakın arkadaşı olan Engin, Rıza Çalımbay'ın orta saha için ilk istediği isimler arasında yer alıyor.

GELMEYE HAZIR

Rıza Çalımbay, Eskişehirspor'da çalışırken öğrencisi olan Engin'i çok sevdiği bu yüzden transferinin mutlaka gerçekleşmesini istediği öğrenildi. Galatasaray'ın gözden çıkartması nedeniyle bu transferin bitirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Engin, sezon başında da Çalımbay'ın isteği ile gündeme gelmişti. Ancak bu kez durum çok farklı. Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncunun da forma giyebileceği Rizespor'a transfer olmayı istediği bilgisine ulaşıldı. Devre arasında Galatasaray ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Engin için resmi teklifte bulunan Rizespor, başarılı oyuncuyu kiralık ya da bonservisiyle birlikte transfer etmek amacında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor