Rizespor Beşiktaş maçına hazırlanıyor

Mehmet Cengiz Tesislerinde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Eren Albayrak katılmadı. Tedavisi devam eden Hakan Hacıbektaşoğlu ise çalışmasını kondisyon salonunda gerçekleştirdi.Yeşil-mavili futbolcu

Rizespor Beşiktaş maçına hazırlanıyor

Mehmet Cengiz Tesislerinde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Eren Albayrak katılmadı. Tedavisi devam eden Hakan Hacıbektaşoğlu ise çalışmasını kondisyon salonunda gerçekleştirdi.

Yeşil-mavili futbolcular koşunun ardından pas çalışması yaptı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, yarı sahada taktik ağırlıklı maç oynadı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, Çalımbay oyunculara sık sık uyarılarda bulundu.

SERCAN'DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan orta saha oyuncusu Sercan Kaya, İstanbul'a kazanmak için gideceklerini söyledi.

Sercan, haftalar ilerledikçe maçların daha da zor geçeceğini belirterek, "Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Bizim için zor bir maç olacak. İstanbul'a kazanmak için gideceğiz. İnşallah istediğimizi alırız" dedi.

Zorlu bir periyoda girdiklerini anlatan Sercan, "Beşiktaş ve Eskişehirspor deplasmanına gideceğiz. Arkasından da evimizde kupa ve lig maçı oynayacağız. Bu süreci en az kayıpla atlatmak istiyoruz. Beşiktaş takımı seyircisiyle tüm Türkiye'ye ve dünyaya nam salmış bir takım. Seyircisiz olması bir avantaj gibi gözükse de futbol sahada oynanıyor. Biz de 3 puan için gidiyoruz. İnşallah İstanbul'dan puan veya puanlarla döneriz" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor, bugün tarifeli uçak ile İstanbul'a gidecek ve yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor