Rıdvan Dilmen: Trabzon'a gitmek istiyorum ama...

Rıdvan Dilmen içindeki Trabzonspor sevgisinin bitmeyeceğini söyledi!

Rıdvan Dilmen: Trabzon'a gitmek istiyorum ama...
Haber61 Spor Servisi

Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen ve şike sürecinde şikecilerin destekçisi olan Rıdvan Dilmen Trabzon'a gelemdiği için üzgün olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen katıldığı bir programda  "Ben Fenerbahçeliyim sonunda. Ama Fenerbahçeli olmak ayrımcılık yapmayı veya objektif olmamayı gerektirmez. Şike olayları sonrası o dönemde kendimize göre görüşlerimizi belirttik. O dönemden beri, gerçi işim de düşmedi, Trabzon'a hiç gitmedim. Eskiden çok giderdim. Tedirgin oluyorsun çünkü Trabzon o olaylardan çok etkilendi. Gidersin, biri durup durup laf eder. İçimdeki Trabzonspor sevgisi bitmez. Allah'tan başka kimseden korkmam. Özledim orayı ama gidersin biri bir şey söyler. Üzülürsün,kırılırsın. Çok gitmek isterim. Asla bir saygısızlığım olmadı. Ama fanatizm var. Onların da kendine göre haklı olarak bize karşı tepkileri olabilir. Korku değil ama bir tedirginlik oluyor." ifadelerini kullandı.

Dilmen'in bu söylemlerine sosyal medyada Trabzonspor taraftarları " Bunları şikecilerin yanında dururken düşünecektin" şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor