Rekorların takımı Trabzon!

 En son 17 Şubat'ta geçen sezon ligin 22. haftasında Fenerbahçe'ye 3-0 kaybeden bordomavililer, o tarihten itibaren 286 gündür Hüseyin Avni Aker Stadı'nda mağlubiyet yüzü görmedi. Bordo-mavililer, söz konusu dönemde Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kup

Rekorların takımı Trabzon!
 En son 17 Şubat'ta geçen sezon ligin 22. haftasında Fenerbahçe'ye 3-0 kaybeden bordomavililer, o tarihten itibaren 286 gündür Hüseyin Avni Aker Stadı'nda mağlubiyet yüzü görmedi. Bordo-mavililer, söz konusu dönemde Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı toplam 20 maçta 16 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.
 
EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIM 
Kayseri Erciyesspor karşısında Fransız yıldızı Florent Malouda'nın 14'üncü dakikada attığı golle 1-0 öne geçen bordo-mavililer, tecrübeli futbolcunun 56'da attığı golle skoru 2-0'a taşıdı. Sezon başında bordo-mavili takımdan Erciyes'e transfer olan Yasin Öztekin, 59'da attığı golle konuk ekibi puan için umutlandırdı. Ancak hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Apollon karşısında hat-trick yapan Olcan Adın, gol serisini devam ettirdi. 81'de fileleri sarsan tecrübeli futbolcu maçın skorunu belirledi: 3-1. Avrupa'da fırtına gibi esen, ligde ise evinde harikalar yaratan Trabzonspor, Süper Lig'de sahasında en çok puan toplayan (19) takım oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler