Real Madrid Türk yıldızı kadrosuna kattı!

İspanyol devi Real Madrid'in transfer gündeminde bulunan Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan Real Madrid ile anlaştı.DETAYLAR BELLİ DEĞİLAMK'nın haberine göre; İlkay Gündoğan'ın menajeri ve babası olan İrfan Gündoğan'ın yaptığı "

Real Madrid Türk yıldızı kadrosuna kattı!

İspanyol devi Real Madrid'in transfer gündeminde bulunan Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan Real Madrid ile anlaştı.

DETAYLAR BELLİ DEĞİL

AMK'nın haberine göre; İlkay Gündoğan'ın menajeri ve babası olan İrfan Gündoğan'ın yaptığı "Real Madrid çok ciddi şekilde ilgileniyor. Oğlumla sözleşme imzalamak istiyorlar."sözlerinin ardından edindiğimiz bilgilere göre İlkay'ın Real Madrid ile resmen anlaşmaya vardığı ögrenilirken, sözleşmenin detayları henüz netlik kazanmamış durumda.

REAL MADRİD FORMASIYLA DÖNECEK

14 Ağustos'ta Paraguay – Almanya maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan 23 yaşındaki yıldızın ocak ayında sahalara dönmesi bekleniyordu. Liglere verilen devre arasında tam olarak iyileşerek Los Galacticos renkleriyle sahalara dönmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler