PTT 1.Lig'de ÇILGIN MAÇ! 3-0'dan 5-4...

 Tevfik Sırrı gür Stadyumu'nda oynanan mücadele 5-4 Mersin İdmanyurdu'nun üstünlüğüyle sonuçlandı. İlk 45 dakikayı 3-0 geride kapatan Mersin İdmanyurdu ikinci yarıda müthiş bir geri dönüş yaptı ve maçı çevirdi. Mücadelenin son dakikasında Samsunspor forma

PTT 1.Lig'de ÇILGIN MAÇ!  3-0'dan 5-4...
 
Tevfik Sırrı gür Stadyumu'nda oynanan mücadele 5-4 Mersin İdmanyurdu'nun üstünlüğüyle sonuçlandı. İlk 45 dakikayı 3-0 geride kapatan Mersin İdmanyurdu ikinci yarıda müthiş bir geri dönüş yaptı ve maçı çevirdi.
 
Mücadelenin son dakikasında Samsunspor forması giyen Doğan Erdoğan ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.
 
İlk 45 dakikaya hızlı başlayan Karadeniz ekibi 5. dakikada Erdem Şen ile öne geçti. Sonrasında iyi oyunuyla farkı açan Samsunspor 10. ve 18. dakikalarda Umar Aminu'nun golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.
 
MERSİN GERİ DÖNDÜ!
İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip 57. dakikada Mehmet Yıldız ve 59. dakikada Emrah Bozkurt'un golleriyle skoru 3-2'ye getirdi, umutlandı. 69. dakikada Samsunspor forması giyen Musa Sinan Yılmazer skoru 4-2'ye taşıdı. Ataklarını sıklaştıran Mersin İdmanyurdu 71. dakikada Emrah Bozkurt, 86. dakikada Mehmet Yıldız'ın golleriyle eşitliği yakaladı. Son dakikalarda Samsunspor'un 10 kişi kalmasıyla ataklarını sıklaştıran Mersin İdmanyurdu'nda Raheem Lawal attığı gol ile takımına galibiyeti getiren isim oldu.
 
Samsunspor gelecek hafta Orduspor ile kendi sahasında karşılaşacak. Mersin İdmanyurdu ise deplasmanda Bucaspor ile karşı karşıya gelecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor