Polonya'dan dönüşte skandal!

Trabzonspor kafilesi maçın ardından hemen Varşova Havalimanı’na gelerek Ankara’ya hareket etmek istedi. Ancak havalimanındaki güvenlik görevlileri Trabzonspor kafilesine zorluk çıkardı. Futbolcuların büyük bir bölümünden ayakkabılarını çıkartarak geçmeler

Polonya'dan dönüşte  skandal!

Trabzonspor kafilesi maçın ardından hemen Varşova Havalimanı’na gelerek Ankara’ya hareket etmek istedi. Ancak havalimanındaki güvenlik görevlileri Trabzonspor kafilesine zorluk çıkardı. Futbolcuların büyük bir bölümünden ayakkabılarını çıkartarak geçmelerini isteyen yetkililer, çantaları da didik didik aradılar.

Bu sırada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta’nın 10 kez cihazdan geçirilmesine kafilede bulunanlar tepki gösterdiler. Tüm futbolcular ve kafilede bulunanlar, uzun aramaların ardından salona geçtikten sonra alkışlarla görevlileri protesto ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor