Platini: Türkiye'ye yaptırım uygulanacaktır!

Trabzonspor şikenin peşini bırakmıyor...UEFA Avrupa Ligi maçları kura çekimi için Nyon'a giden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kura çekiminin ardından 16.30 sularında UEFA Başkanı Michael Platini ile bir araya gelerek şike konusunda görüşme yap

Platini: Türkiye'ye yaptırım uygulanacaktır!

Trabzonspor şikenin peşini bırakmıyor...

UEFA Avrupa Ligi maçları kura çekimi için Nyon'a giden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kura çekiminin ardından 16.30 sularında UEFA Başkanı Michael Platini ile bir araya gelerek şike konusunda görüşme yaptı. Hacıosmanoğlu kişisel girişimleriyle ulaştığı UEFA Başkanı Platini ile şike konusunda fikir alışverişinde bulundu. Platini'ye şike sürecinden yaşananları ve Trabzonspor'un uğradığı haksızlıkları anlatan Hacıosmanoğlu, görüşme sırasında Platini'ye Türkiye'de şikecilerin nasıl koruma altına alındığı ile ilgili olarak hazırlanan bir dosyayı da sunarak bilgi verdi ve UEFA'nın konuya sessiz kalmamasını istedi.

BİZ DE RAHATSIZIZ
Sıcak bir ortamda geçen görüşmede Platini'nin, Türkiye'deki şikecilere beklenen ceza verilmemesi ve koruma altına alınmasından bir hayli rahatsız olduğunu dile getirdiği öğrenildi. UEFA Başkanı Platini'nin, başkan Hacıosmanoğlu'na, "Süreci yakından takip ediyoruz. Trabzonspor'un uğradığı haksızlıkların farkındayız. F.Bahçe ve Beşiktaş, Disiplin Kurulumuz tarafından zaten cezalandırıldı. Türkiye'deki yargı sürecini de son derece yakından izliyoruz. Eğer bununla ilgili gereken cezalar verilmediği takdirde UEFA, Türkiye'ye yaptırım uygulayacaktır" dediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor