Pilot takımdan TS'ye takviye

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, 1461 Trabzon'da forma giyen savunma futbolcusu Mustafa Akbaş ile orta saha futbolcusu Gökhan Alsan'ı istedi.Trabzonspor'un pilot takımı olan 1461 Trabzon, amacı doğrultusunda bordo-mavili kulübe futbolcu kazandı

Pilot takımdan TS'ye takviye

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, 1461 Trabzon'da forma giyen savunma futbolcusu Mustafa Akbaş ile orta saha futbolcusu Gökhan Alsan'ı istedi.

Trabzonspor'un pilot takımı olan 1461 Trabzon, amacı doğrultusunda bordo-mavili kulübe futbolcu kazandırmaya devam ediyor. Sezon başında Yusuf Erdoğan, Abdulkadir Özdemir, Kadir Keleş, Caner Osmanpaşa ve Kaleci Fatih Öztürk gibi isimleri Trabzonspor'a veren 1461 Trabzon, teknik direktör Mustafa Akçay'ın talebi doğrultusunda devre arasında Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan'ı da bordo-mavili takıma verdi.

1461 Trabzon Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, 1461 Trabzon'un kuruluş amacına göre hareket ettiklerini belirterek, "1461 Trabzon'un amacı, Trabzonspor'a futbolcu kazandırmak. Bu amaç doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trabzonspor teknik heyeti bizden Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan'ı istedi. Biz de bu bu talep doğrultusunda futbolcularımızı vereceğiz. Trabzonspor'dan ise 1461 Trabzon'a oyuncu alma gibi bir durumumuz söz konusu değil. Böyle olur ise amacımızın dışına çıkmış oluruz. Bizim hedefimiz Trabzonspor'a oyuncu kazandırmak ve yetiştirmek" dedi.

Şanver, ara transfer döneminde ise 3-4 transfer yapmayı planladıklarını belirterek, "Alacağımız oyuncular hem genç olacak hem de ekonomik olarak bize yük getirmeyecek isimler olacak. Bu doğrultuda çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor