Pektemek: Trabzon'a gitmek...

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın forvet transferinde bir numaralı adayı olan Mustafa Pektemek için resmi girişimler başladı. Bordomavili ekibin başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu'nun "Evet, Mustafa listemizde. Beşiktaş'tan kolaylık bekliy

Pektemek: Trabzon'a gitmek...
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın forvet transferinde bir numaralı adayı olan Mustafa Pektemek için resmi girişimler başladı.
 
Bordomavili ekibin başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu'nun "Evet, Mustafa listemizde. Beşiktaş'tan kolaylık bekliyoruz" demesinden sonra siyah-beyazlı kulüpten de olumlu sinyaller gelmesi üzerine yönetim düğmeye bastı, iş artık somut bir hal aldı. 25 yaşındaki forvet için Kartal ile temasa geçildi, şartlar soruldu. Trabzon kökenli oyuncunun Beşiktaş'ın da izin vermesi durumunda Trabzonspor ile görüşmeye hazır olduğu öğrenildi. Almeida, Eneramo ve Ömer Şişmanoğlu'nun arkasında 4. forvet pozisyonuna düşen Pektemek'in bu durumdan rahatsız olduğu biliniyor.
 
YÖNETiMiN ELiNi GÜÇLENDiRiYOR
Pektemek'in siyah-beyazlı takımın sportif direktörü Önder Özen ile bir görüşme yaparak, "Trabzonspor'un beni istediğini biliyorum. Bu konuda sizden anlayış bekliyorum. Sonuçta oynamak istiyorum ve Trabzonspor ayarındaki bir takımdan her zaman teklif alamayabilirim. Bordo-mavili formayı giymek istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum" dediği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler