Pazarspor seriyi sürdürmek istiyor

Kadınlar Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Pazarspor, deplasmanda Adana Gençlik ve Spor Kulübü ile yapacağı maçı da kazanarak 7 maçta 7 galibiyet almak istiyor.Pazarspor sorumlusu Ahmet Topaloğlu, yaptığı açıklamada, grupta oynadıkları 6 maçı kazandıkları

Pazarspor seriyi sürdürmek istiyor

Kadınlar Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Pazarspor, deplasmanda Adana Gençlik ve Spor Kulübü ile yapacağı maçı da kazanarak 7 maçta 7 galibiyet almak istiyor.

Pazarspor sorumlusu Ahmet Topaloğlu, yaptığı açıklamada, grupta oynadıkları 6 maçı kazandıklarını ifade ederek, "6 karşılaşmayı da kazanarak 186 gol kaydedip, kalemizde 148 gol gördük. 38 averaj ve 12 puanla grupta 2. sırada yer alıyoruz. Adana Gençlik ve Spor Kulübü maçını kazanarak üst sıradaki yerimizi korumak istiyoruz” dedi.

Maça çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Topaloğlu, "Her geçen gün daha iyi oynuyor ve mücadele ediyoruz. Bunu da hiç mağlup olmamakla gösterdik. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanıp emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Topaloğlu, Merve dışında eksik oyuncuları bulunmadığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler