Parti transferi adaylık garantisi sağlamaz

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yomra Teşkilatı ile yaptığı toplantıda yerel seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.Gümrükçüoğlu, “Parti transferi adaylık garantisi sağlamaz” dedi.Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrük

Parti transferi adaylık garantisi sağlamaz

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yomra Teşkilatı ile yaptığı toplantıda yerel seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Gümrükçüoğlu, “Parti transferi adaylık garantisi sağlamaz” dedi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek, Trabzon Belediyesi'nin faaliyetleri ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yapılanması hakkında bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Yomra, Arsin, Araklı ve Vakfıkebir İlçe teşkilatları ile toplantı yapan Başkan Gümrükçüoğlu, baba ocağı Yomra'da AK Parti İlçe Teşkilatı ile yaptığı toplantıda, Belediye faaliyetlerine ilişkin sunumun yanı sıra, teşkilat üyelerinden gelen sorular üzerine yerel seçim sürecine ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.

“Parti transferi adaylık garantisi sağlamaz” diyen Gümrükçüoğlu açıklamalarında, “Sayın Başbakanımızın söylediği ve doğru olan şudur: hiç kimsenin bir diğerinden farkı yoktur. Buradaki Sayın Belediye Başkanımız AK Parti'ye müracaat ederek aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur. Elbette ki, her vatandaşımız gibi bulunabilir.

Arkadaşlarımızın hepsi bizim kardeşimizdir ancak partimizin aday belirleme süreci bellidir. Aday adaylarından kimsenin bir diğerine üstünlüğü yoktur” görüşlerine yer verdi.

Gümrükçüoğlu, “Bu hizmet kervanının ve büyük siyasi hareketin bir rakibi daha yok. Bu yüzden de herkes AK Parti’den aday adayı olmak istiyor. Bu parti de, insan sevgisi ve medeniyet anlayışından ötürü 76 milyon vatandaşı kucaklamak istiyor. Milletin tümünün partisi de onun için. Kamuoyu yoklamaları, teşkilat yoklaması, Merkez Karar Kurulumuzun görüşü etkili olacak. Hiçbir tezvirat bir dedikoduya hiçbir şekilde kıymet vermemeniz bizim Yomra’mıza yakışandır. Parti yöneticisi bir arkadaşımızdan aldığım bilgiye göre, kendisi bize müracaat etmek istemiş. Her vatandaşımız gibi adaylık dilekçesin verip müracaat edebilir. Kamuoyu yoklaması yapılır, teşkilat temayül yoklaması yapılır, kanaat önderlerinin görüşleri alınır, Merkez Karar görüşünü söyler ve Sayın Başbakanımız karar verir. Aday adaylarımızdan hiçbirinin diğerinden farkı yoktur. Adayı tayin edecek olan burasıdır, bu teşkilattır” dedi.

Gümrükçüoğlu ayrıca, Büyükşehir Belediyesi halkın teveccühü ile AK Parti’nin AK Belediyeciliği ile devam ederken, ilçelerin tümünün de hizmet koordinasyonu ve kaynakların heba olmaması açısından buluşmasının önemine değindi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor