Ozan Aksu: "Gümüşhanespor'u Süper Lig'de görmek istiyoruz"

TFF 2. Lig'de mücadele eden Gümüşhanespor Kulübü, olağanüstü kongreye hazırlanıyor.

Ozan Aksu: "Gümüşhanespor'u Süper Lig'de görmek istiyoruz"

Gümüşhanespor’un olağanüstü kongresinde Başkan Adayı olan Emre Durmuş’un listesinde seçime girecek olan Yönetici adayı Ozan Aksu, yaklaşmakta olan Gümüşhanespor kongresi öncesi Haber61 mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane bizim sevdamız, memleketimiz diyen Aksu “Gümüşhanespor’un sahipsiz olmadığını, üvey evlat muamelesi görmekten usandığını dile getirip, Gümüşhanespor’u layık olduğu yere getirmek, Gümüşhane halkının, taraftarının istediği yere getirmek için bu görev talip olduk. Zorlu bir süreç inşallah başaracağız. “ ifadelerini kullandı.

Aksu sözlerine şöyle devam etti “Kimsenin talip olmadığı bir kulübe bizim Başkan Adayımız Emre Durmuş, aday oldu. Süreçte sorunlarla alakalı ciddi çalışmalar yaptı. Gerek İstanbul’da sponsorlarla gerek Gümüşhane’de yaptığımız çalışmalar ve halkla yaptığımız konuşmalarla beraber iyi bir takdir topladığını düşünüyorum.

Biz ayrımcılık yapmamak için her zaman söylüyoruz. Orada bir kenetlenme olsun. Kimseyi telaşa düşürecek, insanları birbirine kırdıracak şeyler yapmadan, tertemiz bir şekilde Gümüşhanespor’u alıp hak ettiği yerlere getirmek. Şu anda takımda 6 oyuncumuz kalmış, onlara da kulübümüzün borçları var. Transfer yasağımız var. Çok kısa bir sürede ciddi bir performans sergileyerek bunların hepsini ortadan kaldırıp özlenen Gümüşhanespor’u PTT’de, gönlümüzün istediği Süper Lig’de görmek için bu adaylığı yaptık. Yaptığımız çalışmaları Gümüşhane’den olsun, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden olsun takip edip, arayıp, sorup, takdir edip, teşekkür edenler var. Gümüşhanespor’u nasıl iyileştirebiliriz, yaraları nasıl kapatabiliriz, nasıl iyi yerlere getirebiliriz diye gerek kanaat önderlerimizle gerek futbol dünyası içinde bulunan abilerimiz, arkadaşlarımızla bu durumları görüşüp iyi bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Gerisi de Gümüşhane seyircisinin takdiri.”

GÜMÜŞHANESPOR’U SÜPER LİG’DE GÖRMEK İSTİYORUZ

Gümüşhanespor’u Süper Lig’de izlemek istediklerini belirtr Ozan Aksu “Ayın 21’inde kongremiz var. Biz istiyoruz ki bu işi 21’inde güzel bir şekilde noktalayalım. 22’si sabahı biz transfer çalışmalarımıza, transfer ödemelerine, iç ödemelere başlayalım. Ama her şeyden önde kamuoyunun, Gümüşhanelinin ve Türk spor severlerinin sürekli aydınlanabildiği şeffaf bir çalışmayla güzel bir seçim geçmesini istiyoruz. Gümüşhane’de şeffaf bir seçim olması özellikle ihtiyacımızdır. Sonrasında çalışmalarımızı yapıp, ödemelerimizi yaptıktan sonra önce iç transfer. Tabi 6 tane oyuncumuza borcumuz var. Bilinen borç 8 Milyon TL ama bunun haricinde SGK ödemeleri de var. Transfer içinde iyi bir bütçe gerekiyor. Teknik heyet, oyuncular, her şeyden önce iyi bir kadro kurmamız gerekiyor. Her şeyden önce Gümüşhanespor’un ilk sene kendini gösterip ikinci sene de kesinlikle PTT’de oynamasını istiyoruz. Tabi sonrasında nasip olursa Gümüşhane bir il takımı olduğu için, Gümüşhane’yi temsil ettiği için Süper Lig’de izlemek istiyoruz. Karadeniz’deki Trabzon’daki dostlarımızla da görüşüyoruz herkes aynı fikirde.” Şeklinde konuştu.

GÜMÜŞHANESPOR’A KESİNLİKLE ALTYAPI KAZANDIRACAĞIZ

Şu anda 29 futbolcuyla görüştüklerini, bunların 12 tanesinin Trabzonspor altyapısından çıkmış olup 9 tanesi de Milli takıma kadar yükselmiş, Milliliği görmüş olan oyuncular olduğunu belirten Aksu “ Bu bile benim için bir başarıdır. Trabzonspor’un kapısını her önüne gelen çalamaz, çalsa da istediğini alamaz. Sağolsunlar bize yardımcı oldular. Görüşmelerimizde yaptık. Proje olarak ilk olarak bir şehri temsil ettiğimiz için Gümüşhanespor’a kesinlikle altyapı kazandırmak. Gümüşhane’nin çocuğunu, İlçelerin çocuklarını futbola kazandırıp onların ailelerinin soğuduğu futbola tekrar geri döndürmek. Nasıl ki Trabzonspor’da Trabzonlu oyuncu oynayıp, taraftarı stadı hınca hınç dolduruyorsa Bizde bunu hedefliyoruz. Altyapımızdan iyi oyuncular çıkarmayı hedefliyoruz. Gümüşhane’de, Bayburt’ta Türkiye’nin büyük kulüpleri gelip seçmeler yapıp oyuncu alıyorlar. Biz neden kendi evlatlarımızı dışarıya verelim, neden kendi evlatlarımız Gümüşhanespor’da oynamasın.  Takımın başarılı gitmesi o şehri bir turist akınına da uğratabilir. Buradaki doğal güzellikleri de ortaya çıkararak sadece kulübümüzün değil şehrinde tanıtımı ile güzel bir atmosfer yakalamak istiyoruz. Bunlar projelerimiz. Bunları yarına bırakıp geldikten sonra bunu yaparız demiyoruz. Biz kazanacağız arzusuyla yolumuza devam ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

DELEGE ELİNİ VİCDANINA KOYARAK OY KULLANIRSA

Son olarak delegelere seslenen Aksu “75 delegemiz var. 70 Liste var gördüğümüz kadarıyla. Delegemiz elini vicdanına koyarak, kimsenin baskısı altında kalmadan, Gümüşhanespor’un iyi bir yere gelmesini düşünüp oy kullanırsa bizde daha iyi bir Gümüşhanespor yaratmış oluruz. “ diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor