Oyunun genelinde vasattık

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Hasan Özmeriç ise ligin ilk haftasında Aykon TED Ankara Kolejliler'e, ikinci haftasında ise Online Edirne'ye yenildiklerini hatırlattı.Mersin karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirte

Oyunun genelinde vasattık

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Hasan Özmeriç ise ligin ilk haftasında Aykon TED Ankara Kolejliler'e, ikinci haftasında ise Online Edirne'ye yenildiklerini hatırlattı.

Mersin karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten Özmeriç, "İkinci periyotta iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen oyunun genelinde vasat olan taraftık. Savunma anlamında kötü bir örnek ortaya koyduk. Ligdeki şanssızlığımızı bu maçla sonlandırmayı hedefliyorduk ama istediğimizi elde edemedik. Artık toparlanarak galibiyetler almak zorundayız. Hatalarımızdan ders çıkarak daha iyi olmanın mücadelesini vereceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor