Ortak görüş Kadir Özcan

1461 Trabzon PTT 1. Ligin 10. haftasında kendi evinde Ankaraspor ile karşı karşıya geldi.Pozisyon açısından kısır geçen karşılaşmanın ardından vefat eden Kadir Özcan'ın yerine takımın başında sahaya çıkan Ayhan Alemdaroğlu'nun ve 1461 Trabzonlu futbolcula

Ortak görüş Kadir Özcan

1461 Trabzon PTT 1. Ligin 10. haftasında kendi evinde Ankaraspor ile karşı karşıya geldi.

Pozisyon açısından kısır geçen karşılaşmanın ardından vefat eden Kadir Özcan'ın yerine takımın başında sahaya çıkan Ayhan Alemdaroğlu'nun ve 1461 Trabzonlu futbolculardan  Oktay, Göksu ve Bora'nın açıklamalarının ortak noktası tabiki Kadir Özcan'dı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Ayhan Alemdaroğlu: Öncelikle tüm Trabzon’un ve Türk futbolunun başı sağolsun. Babamızı kaybettik desek yeridir. Maça gelirsek eksiklerimiz vardı. Ama ben daha iyi olacağımıza inanıyorum. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum.

 

Oktay: Maçın hakkı beraberlikti. Bazı pozisyonlarda maçı koparabilirdik ama olmadı. Takım arkadaşlarımı iyi mücadele ettikleri için kutluyorum. Hocamızın yanımızda olmasını çok istedik ama takdiri ilahi. Bundan sonra onun istediği gibi savaşmaya devam edeceğiz.

Göksu: İki takımda çok iyi mücadele etti. Gönül isterdi ki kazanıp bu galibiyeti hocamıza armağan edelim ama olmadı. Onun bizi gördüğünü biliyoruz. Mekânı cennet olsun.

Bora: Bugün maç konuşmanın bir anlamı yok. Psikolojik olarak da kendimizi zor hazırladık. Hocamızın mekânı cennet olsun. Maalesef çıkıp maç oynamak zorunda kaldık. İyi mücadele ettik.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor