Orduspor'da liderlik sevinci

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, mor-beyazlı ekibin, Fethiyespor galibiyeti sonrası maç fazlasıyla lider olmasına ilişkin, "Lider durumunda olduğumuz için tabiki mutluyuz" dedi. Türkmen, Yaptığı açıklamada, oyuncuların

Orduspor'da liderlik sevinci

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, mor-beyazlı ekibin, Fethiyespor galibiyeti sonrası maç fazlasıyla lider olmasına ilişkin, "Lider durumunda olduğumuz için tabiki mutluyuz" dedi.
 
Türkmen, Yaptığı açıklamada, oyuncuların performansından ve takımın gidişatından memnun olduklarını söyledi.

Sahalarında dün Fethiyespor'u 3-0 yendiklerini hatırlatan Türkmen, "Alınan galibiyet bizleri mutlu etti. Lider durumda olduğumuz için tabiki mutluyuz. Ama önemli olan o koltukta kalıcı ve sezon sonunda da orada olabilmek. Şu anda daha ligin başındayız. Ancak şu anki gidişattan memnunuz ve mutluyuz. Takındaki oluşan güzel havayı sürdürmeliyiz. Bundan dolayı yönetim olarak da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Orduspor'da takım ruhunun oluştuğunu vurgulayan Türkmen, "Bu seneki takımımızda oyuncu karakteri son derece düzgün. Oynayan ve oynamayan futbolcu birbirini motive ediyor. Takım içerisinde oluşan güzel hava skora yansıyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler