Orduspor'da büyük kriz! Kupaya bile...

Geçen sezon Süper Lig'e veda eden Orduspor'da maddi kriz büyük bir skandalı da beraberinde getirdi. Kulübün borçları nedeniyle kupalarına ve logosuna kadar el konulduğu bildirildi.2010 yılında Makedonya'nın  Rabotnicki takımından Muharrem Muharrem'i kadro

Orduspor'da büyük kriz! Kupaya bile...

Geçen sezon Süper Lig'e veda eden Orduspor'da maddi kriz büyük bir skandalı da beraberinde getirdi. Kulübün borçları nedeniyle kupalarına ve logosuna kadar el konulduğu bildirildi.

2010 yılında Makedonya'nın  Rabotnicki takımından Muharrem Muharrem'i kadrosuna katan ve 230 bin TL'lik bonservis ücretini ödemeyen Orduspor'a haciz geldi.

Avukat Mehmet Aygün aracılığıyla yapılan haciz işleminde Orduspor'un TFF, banka hesapları, kupaları ve logosuna el konuldu. Paranın belirtilen süre içerisinde ödenmemesi halinde kupalar ve kulübün logosu satışa çıkarılacak.

Kulüp yetkililerininse borcumuzu süper lige çıkarsak ödeyebiliriz dedikleri kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor