Orduspor devre arası öncesi galibiyet peşinde

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, "İlk yarının son maçında Şanlıurfaspor'u mağlup ederek devre arasına mutlu girmek isiyoruz" dedi.Türkmen, basına yaptığı açıklamada, ilk yarının son maçında sahalarında Şanlıurfaspor il

Orduspor devre arası öncesi galibiyet peşinde

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, "İlk yarının son maçında Şanlıurfaspor'u mağlup ederek devre arasına mutlu girmek isiyoruz" dedi.

Türkmen, basına yaptığı açıklamada, ilk yarının son maçında sahalarında Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını anımsattı.

Sahadan 3 puanla ayrılan tarafın kendileri olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Yorucu ve zorlu sezonun ilk yarısını Şanlıurfaspor maçıyla kapatacağız. Biz ilk yarının son maçında Şanlıurfaspor'u mağlup ederek devre arasına mutlu girmek istiyoruz. O anlamda maçı kazanmak için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Pazar günü gündüz iyi bir saatte oynanacak maçta taraftarlarımız da takımlarını yalnız bırakmayacaklardır. Bundan şüphemiz yok. İnşallah camia olarak el birliği, gönül birliği yaparak sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız."

Türkmen, Şanlıurfaspor maçında elde edilecek 3 puanın ikinci yarı öncesi takıma önemli derecede moral sağlayacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor