Onur'a Dudek benzetmesi

Legia Varşova maçında yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük pay sahibi olan Onur Kıvrak, Polonya'da manşetlere çıktı. Karşılaşmanın en çok konuşulan adamı olan başarılı kaleci hakkında Legia Varşova'nın sağ beki Lukasz Broz da övgü dolu açıklamalar yapt

Onur'a Dudek benzetmesi

Legia Varşova maçında yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük pay sahibi olan Onur Kıvrak, Polonya'da manşetlere çıktı. Karşılaşmanın en çok konuşulan adamı olan başarılı kaleci hakkında Legia Varşova'nın sağ beki Lukasz Broz da övgü dolu açıklamalar yaptı.

Polonya kanalı TVN'ye konuşan Broz, "Erken gol yedik. Sonra da beraberlik için hep bastırdık. Benim saydığım en az 5 pozisyonda kalecileri harika işler yaptı. O ataklarımızı durdukça aklıma hep Dudek geldi. Fiziki olarak da ona benzettim. O'nun için Avrupa'nın en iyi kalecisi dersem belki abartı olabilir. Ama yaşı genç olmalı. Rahatlıkla en iyi genç kalecisi diyebilirim" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor