Onur ve Olcan gidecek mi?

Şike sürecinde TFF'nin kararlılığının devam etmesi durumunda UEFA'nın ciddi yaptırım uygulayacağını ima eden bordo mavililerin başkanı, Olcan Adın ve Onur Kıvrak'ın transfer söylentileri üzerine çizgi çekti. İşte Hacıosmanoğlu'nun sözleri"GÖRMEK İSTEYEN B

Onur ve Olcan gidecek mi?

Şike sürecinde TFF'nin kararlılığının devam etmesi durumunda UEFA'nın ciddi yaptırım uygulayacağını ima eden bordo mavililerin başkanı, Olcan Adın ve Onur Kıvrak'ın transfer söylentileri üzerine çizgi çekti. İşte Hacıosmanoğlu'nun sözleri

"GÖRMEK İSTEYEN BENİ GÖRÜR”

"Dün takımımın otelindeydim, sonra evime geçtim görmek isteyen beni orda görürdü. Bu tip dedikoduları ne sor ne de ben söyleyeyim. Ufak adamlar değiliz. Gireceğimiz bir yer yok."

"ADİL VE ADALETLİ İNSANLAR BİZE CEZA VERİYOR"

"Adil ve adaletli insanlar bize ceza veriyorlar ondan dolayı stada giremiyoruz."

GALATASARAY PANKARTI

Türkiye’de namuslu futbol kardeşlerimin hepsi 2011 yılında kimin şampiyon olduğunu biliyor. Camiam ve şahsım adına teşekkür ederim.

PANKARTLARA İZİN VERMESİ GALATASARAY’IN SORUNU

"O onların sorunu. Adalet yerini bulsun diyenlere teşekkür ederim"

RESMİ DEĞİL ÖZEL GÖRÜŞME

"Özel görüşme resmi değil. Bizim Avrupa’nın siper devleti olmadığımızı düşünmesin kimse. Çok daha güçlü takımlara ceza veriyorlar. Bize, siz bunları yaparsınız içinizde kalır diyenlere göreceğiz. Platini görüşmesinin detaylarına girmeye gerek yok zamanı gelince kimin nereye müdahale edeceğini herkes görecek."

FENERBAHÇE'NİN TEKRAR MAHKEMEYE GİTMESİNE YORUM YAPMAM

"Hangi mahkemeye başvuracaklar. Benim o konuda yorum yapmama gerek yok. Benim amacım apaçık ortada.2011’de kim şike yok diyorsa namussuzluğun dik alasıdır. Türkiye Futbol Federasyonu’na sorsanız kararlarını verdiler. Kulüplere ceza verdiler."

"KİMSE KİMSEYE SUS DİYEMEZ"

"Kimse kimseye sus diyemez. Bu konuda haklı olduğumuz adaletin tecelli edeceğini  biliyoruz. Ama kendi içimizde bunu halledelim dışarının sopasını görmeyelim. Uygulamalar ortada aksi olduğunda onlarında soracak bir şeyleri vardır herhalde."

"YILDIRIM DEMİRÖREN ESKİ ARKADAŞIM"

"TFF Başkanı UEFA’dan yaptırım gelirse gereğini yaparız demişti. Hatırlanırsa Demirören açıklama yapıp kimse ceza almayacak demişti o zaman kimsenin ceza almaması gerekiyor."

"Puan silme konularını da geçelim artık. Aksi bir şey olursa bu koltukta oturamayız bu bizim namus davamız o koltuğu bırakırız. Maçları televizyondan izleriz."

TAHKİM BAŞKANINA PROTESTO

 "Genel Kurul da beni eleştiren insanlar tahkim kurulu başkanının ayağına Trabzonspor Başkanı gitmez diyenlere gidip de neler söyledim. Ben oraya gittiğim zaman yüzüne  daha ağır konuşuyorum herkes başını eğiyor. Ben genel kurulda konuştuklarımın bir kısmını anlattım diye 45 gün ceza. Ben neden gideyim tahkime. Bir insan yüzüne karşı işittiği sözlere tepki gösterir. Önemli olan yüzüne karşı söylendiğinde tepki  göstermen. Gösteremiyorsun aldığın karardan utanıp ezikliğini hissediyorsun kamuya mal olduğunda sonra kurallar gereği ceza veriyorlar.  Olur ben 45 gün maça gitmesem de olur. Ama tarih bunları yargılayacak."

DOSTLUK NE ZAMAN

"Bizim Fenerbahçe ile kurumsal olarak hiçbir sıkıntımız yok. Sadece FB’yi kirletenlerle alakalı sorunumuz var.  Ne zaman futbolun görsel şölen olduğunun farkına varırız maddi manevi çıkar gütmeden kulüplerini seven insanlar geldiği zaman düzelecek. Bakın Varşova maçını izlerken çarşı grubundan daha etkili bir taraftarları var.90 dakika müthiş tezahürat yaptılar. Başbakan da o maça gelmişti oyuncuları maç bitti takımları yenildi aynı tez. Devam oyuncularda başını öne eğiyor. Başbakan bile bu nasıl bir taraftar dedi. Kaybetmek dünyanın sonu değil şampiyonluk için manipülasyona  gerek yok .  Sportif başarı lazım bunun için zihniyetin değişmesi lazım. Kupa almış almamış önemli değil.  Çocuklarımıza neler göstereceğiz."

GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKMEK

"Benim bildiğim 4 tane şampiyonluk çalındı. Önemli değil bu.  Zihniyetin direncini kırmak önemli. Aydınlık gelecek için bunun cezası verilmezse gayrimeşruluk meşrulaşır. Sistem değişsin ve ortadan kalksın. Herkes futbola eğlence olarak baksın. Neden 18 takım içinde 3 takım şampiyon olsun. Neden Anadolu takımlarının önü kesilsin."

 ALLAH’IN HESABI VAR

"Herkesin bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var. Bekleyelim görelim. Çok torpilli bir ülke değiliz Avrupa’da."

KULÜPLER BİRLİĞİ’NDE ÖZGÜVEN KAYBI VAR

"Kulüpler Birliği toplantısına bende katılmadım rahatsızdım. Toplantıya gidip gidememek önemli değil önemli olan zihniyetin değişmesi. Orda da bir çok sıkıntı var özgüvenini kaybetmiş insanlar."

TRABZONSPOR'UN İYİ OYUNCULARINI SATMA DÖNEMİ KAPANDI

"Engin Baytar ile ilgilenmiyoruz. Olcan bizim futbolcumuz ve çok sevdiğim bir kardeşim Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet edecek. Trabzonspor’un kendine faydası olan futbolcuları gönderme dönemi bitti. Bizim dönemimizde Trabzonspor’a yüksek oranda katkı sağlayan oyuncular kalacak onların yanına onların kalitesindeki insanları nasıl ekleriz onu düşüneceğiz. Bizden Olcan ile alakalı talepleri yok olsa da ihtiyacımız olan oyuncuyu vermeyiz. Onur’un zaten maddesini kaldırdık. Bugün Onur’a 30 milyon Euro’da verseler vermeyeceğiz. Bizim hedefimiz var  Trabzonspor’u eski günlerine döndüreceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor