Onur tarihe geçti! Tam 33 kat...

Trabzonspor'un Ocak 2008’de 450 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek Karşıyaka’dan kadrosuna kattığı kaleci Onur Recep Kıvrak, aradan geçen 5 yılda bonservis bedelini yaklaşık 19, kazandığı ücreti ise 33 kat artırdı.KULÜP TARİHİNİN EN ÇOK KAZANAN OYUNCUSUTr

Onur tarihe geçti! Tam 33 kat...

Trabzonspor'un Ocak 2008’de 450 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek Karşıyaka’dan kadrosuna kattığı kaleci Onur Recep Kıvrak, aradan geçen 5 yılda bonservis bedelini yaklaşık 19, kazandığı ücreti ise 33 kat artırdı.

KULÜP TARİHİNİN EN ÇOK KAZANAN OYUNCUSU

Trabzonspor’da özellikle son 2 yıldır sergilediği performansla dikkati çeken kaleci Onur, Avrupa’da da bir çok kulübün transfer listesine girmeyi başarırken geçtiğimiz günlerde yenilediği sözleşmesiyle kulüp tarihinin en çok kazanan oyuncusu oldu. 15 Ocak 2008'de dönemin teknik direktörü Ersun Yanal'ın isteği üzerine o zaman başkan olan Nuri Albayrak'ın hızlı davranmasıyla 400 bin Euro bonservis bedeli ödenerek Karşıyaka'dan transfer edildi. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da transfer listesindeki 1988 doğumlu olan Onur, aradan geçen 5 yılda hızlı bir tırmanış yaşadı.

kat.jpg
BONSERVİS BEDELİNİ KAT KAT ARTIRDI

Bonservis bedelini 400 bin Euro’dan 7.5 milyon Euro seviyesine kadar yükselten Onur, değerini böylece yaklaşık 19 kat artırmayı başardı. İlk imzayı attığında yıllık 75 bin Euro kazanan Onur, geçtiğimiz günlerde attığı imzayla yıllık 2 milyon 500 bin Euro ile kazancını da 5 yılda 33 kat artırdı.

Trabzonspor'a 2018 yılına kadar imza atarken sözleşmesindeki, ‘7.5 milyon Euro’yu getiren alır’ maddesini de kaldıran Onur, başarısının sırrının çok çalışmaktan ve takım arkadaşlarına olan güvenden geçtiğini söyledi. Onur, attığı imzayla kendisini bugünlere getiren Trabzonspor Kulübü'ne vefa borcunu ödediğini ve uzun yıllar bu takıma hizmet etmek istediğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor