Onur taraftardan destek istedi!

Bordo mavili takımın kaptanı Onur Recep Kıvrak, Sanica Boru Elazığspor ile yapacakları maçta taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını belirterek, "Hafta içerisinde Legia Varşova ile Avrupa Ligi’nde zorlu bir maç oynayacağız ama bu maçtan önce Sanica B

Onur taraftardan destek istedi!

Bordo mavili takımın kaptanı Onur Recep Kıvrak, Sanica Boru Elazığspor ile yapacakları maçta taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını belirterek, "Hafta içerisinde Legia Varşova ile Avrupa Ligi’nde zorlu bir maç oynayacağız ama bu maçtan önce Sanica Boru Elazığspor maçını kazanarak ligdeki iddiamızı ortaya koymalıyız. Hocamız bize rakibimizi ve ne yapmamız gerektiğini gayet iyi anlattı. Takım arkadaşlarım adına bu maç için taraftarlarımıza sesleniyorum; tribünler dolsun ve bizde taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan hediye edelim" dedi.

Bu arada bordo mavili taraftarlar tarafından ayın futbolcusu seçilen Onur, yarın maç öncesi ödülünü alacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler