Onur hedefi açıkladı

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile karşılaşan Trabzonspor'da takım kaptanı Onur Kıvrak mücadele sonrası açıklamalarda bulundu."Lige göre Avrupa'da daha rahat oynuyoruz" diyerek sözlerine başlayan Onur Kıvrak, "Ligde de yaşadıklarımıza şanssızlık diyelim. İyi

Onur hedefi açıkladı

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile karşılaşan Trabzonspor'da takım kaptanı Onur Kıvrak mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

"Lige göre Avrupa'da daha rahat oynuyoruz" diyerek sözlerine başlayan Onur Kıvrak, "Ligde de yaşadıklarımıza şanssızlık diyelim. İyi takımız görüldüğü gibi. Bugünde istediğimizi aldığımızı düşünüyoruz. Önemli olan lider tamamlamaktı, bunu da yaptık arkadaşlarımı kutluyorum." dedi.

"HEDEFİMİZ YARI FİNAL VE FİNAL"

Takımın hedeflerinden de bahseden kaptan, "Biz ilk başta gruplar açıklandığında hedefimizi büyük tutuyorduk. Biz takım olarak hedefimizi yarı final, final olarak belirledik." ifadelerini kullandı.

"TÜM ANNELER MELEKTİR"

Beşiktaş forması giyen kaleci Tolga'nın annesi hakkında da konuşan başarılı eldiven, "Benim canım abimin annesi, bizim de Annemiz vefat etti haberini aldık. Tüm anneler Melektir mekanı cennet olsun Tolga abimin başı saolsun allah sabır versin. Maça çıkarken çok üzgündüm. Mekanı cennet olsun Melek annemizin." dedi.

Ligdeki durumlardan da bahseden Onur Kıvrak, "Lide iç sahadaki maçlarımıza bakarsak gayet olumlu fakat deplasmadaki maçlarımız olumsuz. Çok gol yediğimiz için sonuç alamıyoruz. Ama en kısa sürede bunu da toparlayacağız ve ligde de istediğimiz seviyeye yükseleceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor