Onur "Dünyanın 1 numarası..."

Bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik çizen Trabzonspor’da bir isim var ki yeri çok ayrı... Fırtına’nın kazandığı birçok maçın kahramanı olan genç kaleci Onur Kıvrak, yaptığı açıklamada hem mevcut durumu anlattı hem de gelecekle ilgili planlarından bir demet

Onur "Dünyanın 1 numarası..."
Bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik çizen Trabzonspor’da bir isim var ki yeri çok ayrı...
 
Fırtına’nın kazandığı birçok maçın kahramanı olan genç kaleci Onur Kıvrak, yaptığı açıklamada hem mevcut durumu anlattı hem de gelecekle ilgili planlarından bir demet sundu...
Dünya spor basınının önde gelen kuruluşu Eurosport tarafından, Buffon, Neuer ve Casillas gibi isimlerle birlikte ‘en değerli 34 kaleci’ arasında gösterilen Onur, “Türkiye’nin en iyi kalecisi olarak gösterilmek bana onur ve gurur veriyor. Bugünlere kesinlikle kolay gelmedim. Ama asıl hedefim, çok çalışarak bir gün dünyanın 1 numarası olmak. Yaşımın genç olması önemli avantajım. Önümde uzun yıllar var. Şenol Güneş gibi tarihe geçmek istiyorum. Eskişehir maçıyla yeniden sahalara döneceğim. O günü iple çekiyorum, kalemi çok özledim” ifadelerini kullandı.
 
"HIRSLIYIM VE İSTEKLİYİM"
Milli Takım’ın Brezilya biletini kaçırmasıyla kendini dünyaya tanıtma şansını ‘şimdilik’ yitirdiğine inanan Onur, sözlerine şöyle devam etti: “Kısmet değilmiş. Daha önümüzde çok turnuva var. Hırslıyım, azimliyim, istekliyim. Bir gün mutlaka dünyanın zirvesine çıkacağım. Ayrıca Trabzonspor olarak, Avrupa Ligi’nde fırtına gibi esiyoruz. Bunda benim, arkadaşlarımın ve hocamın payı çok büyük. Onların desteğiyle bu performansımı sürdürmeye devam edeceğim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler