Olcan'dan Kazım Koyuncu mesajı

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. maçında deplasmanda Legia Varşova'yı 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da Olcan Adın, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Maçı 1 golle tamamlayan Olcan, grubu lider bitirmek istediklerini belirtti. Öncelikle karşılaşmayı değ

Olcan'dan Kazım Koyuncu mesajı
UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. maçında deplasmanda Legia Varşova'yı 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da Olcan Adın, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Maçı 1 golle tamamlayan Olcan, grubu lider bitirmek istediklerini belirtti.
 
Öncelikle karşılaşmayı değerlendiren Olcan Adın, "İlk yarıda bizim adımıza biraz sıkıntılı geçti ama ikinci yarıya daha etkili başladık. İkinci yarıda rakibin üstümüze geleceğini biliyorduk çünkü onların puana daha çom ihtiyacı vardı. Artık bundan sonra iki maçı da kazanıp gruptan lider çıkmak istiyoruz" ifadelerni kullandı.
 
Daha sonra UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedeflerini açıklayan başarılı oyuncu, "Eşleşmelerde iyi bir kura çekip gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Türkiye'yi en iyi şekilde Avrupa'da temsil etmek istiyoruz" dedi. 
 
Son olarak 2005 yılında kaybettiğimiz sanatçı Kazım Koyuncu'nun doğum günüyle ilgili de konulan Olcan Adın, "Karadeniz insanı Kazım Koyuncu'nun da bugün doğum günü. Kazım Koyuncu'yu buradan rahmetle anıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor