Olcan atıyor, Trabzon uçuyor!

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda sahasında Kıbrıs Rum kesiminin Apollon Limassol takımını 4-2 yenerek gruptan son maç öncesi çıkmayı garantileyen Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Olcan Adın, son haftalarda performansıyla göz dolduruyor. Ligde zaman zaman sav

Olcan atıyor, Trabzon uçuyor!
UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda sahasında Kıbrıs Rum kesiminin Apollon Limassol takımını 4-2 yenerek gruptan son maç öncesi çıkmayı garantileyen Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Olcan Adın, son haftalarda performansıyla göz dolduruyor.
 
Ligde zaman zaman savunmanın solunda da görev yapan bordo-mavili futbolcu, forma giydiği son 7 karşılaşmanın 5'inde rakip fileleri 7 kez havalandırmayı başararak takımına önemli katkı sağladı.
 
Legia Varşova ile 2-0 galibiyetlerle sona eren iç ve dış saha maçlarında 1'er gol atan Olcan Adın, Apollon Limassol maçında da hat-trick yaparak art arda 3 UEFA Avrupa Ligi maçında 5 gol kaydetmeyi başardı.
 
Trabzonspor tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında hat-trick yapan oyuncu unvanı aldığı bildirilen Olcan Adın, grupta attığı gollerle takımının 9 puan kazanıp liderliğini sürdürerek gruptan çıkmasında etkili oldu.
 
Olcan Adın, Spor Toto Süper Lig'de de Elazığspor ve Gençlerbirliği maçında da 1'er kez rakip fileleri havalandırarak 5 maçta 7 gol attı.
 
HENRIQUE'DEN SONRA EN GOLCÜ
Olcan Adın, ligde 6, UEFA Avrupa Ligi'nde 8 gol olmak üzere 14 gol atan Henrique'den sonra takımının da en golcü ikinci oyuncusu konumuna geldi. Henrique ve Olcan Adın, Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi ile ön eleme turlarında bordo-mavili takımın 41 golünün 21'ini kaydederek önemli bir başarı da gösterdi.
 
23 MAÇTA 41 GOL
Trabzonspor, dün Apollon Limassol galibiyetiyle lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde 23 maç sonunda 41 gole ulaştı. Bordo-mavililer, ligde 12 hafta sonunda 15 gol kaydederken UEFA Avrupa Ligi ve ön eleme turlarında 11 maçta 26 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor