Olcan Adın maç sonu neler dedi?

Milli takımımızın Estonya ile karşı karşıya geldiği maçın ikinci yarısında görev yapan Olcan Adın, karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.Olcan Adın, maç sonu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:"Zor olacağına inanıyorum. Bu maçı da kazanarak atlattık.

Olcan Adın maç sonu neler dedi?

Milli takımımızın Estonya ile karşı karşıya geldiği maçın ikinci yarısında görev yapan Olcan Adın, karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

Olcan Adın, maç sonu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Zor olacağına inanıyorum. Bu maçı da kazanarak atlattık. Salı günkü maça konsantre olmuş durumdayız. Takım arkadaşlarımı, herkesi tebrik ediyorum. Çok güzel bir geri dönüş sergiledik. Herkesi Kadıköy'e bekliyoruz. Orada taraftarımıza ihtiyacımız olacak."

"Bundan önceki maçlarda oynadığımız futbol, aldığımız sonuçlar iç açıcı değildi. Fatih hocamızla çok mükemmel bir çıkışa geçtik. Hollanda'yı yenerek play-off'lara kalmak istiyoruz."

Adın, Caner Erkin'in kart cezası nedeniyle sol bekte Hollanda maçına çıkıp çıkmama ihtimali ile ilgili ise "Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacaktır. Artık isimlerin bir anlamı yok. Takım halinda maçı kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor