Nihat Özdemir'in şikeyi kabul etmesi Fener'i çıldırttı

Nihat Özdemir'in "2011'den sonra şike olayı yaşanmadı" sözleri Fenerbahçe'yi karıştırdı

Nihat Özdemir'in şikeyi kabul etmesi Fener'i çıldırttı

Trabzonspor'un kupasının gasp edildiği 3 Temmuz süreci hafızalarda tazeliğini korurken TFF Başkanı Nihat Özdemir'in yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü.

O dönem Fenerbahçe'nin yöneticisi olan Özdemir dün yaptığı açıklamada "2011'den beri şike olayı yaşanmadı" diyerek adeta Fenerbahçe'nin şike yaptığını kabul etti. Bu açıklama Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkarırken bugün de sarı lacivertli kulüp açıklama yaptı.

Resmi siteden "Yazıklar Olsun Nihat Özdemir" başlığıyla yayınlanan açıklamada "TFF Başkanı Nihat Özdemir, dün akşam saatlerinde tarihe 'rezalet' olarak not edilen beyanatlarından sonra bu saate dek halen bir açıklama yapmamıştır.  Konuyla ve bu şahısla ilgili Başkanımız ve Başkanvekilimiz bugün FBTV’de gerekli açıklamaları yapacaklardır. Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor