Ne yaptın Olcan!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaştı. Bordo mavili takım sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrılarak haftayı puansız kapattı.Karşılaşmanın ikinci yarısında Kasımpaşa'nın 3-1 önde olduğu dakikalarda kazanılan ser

Ne yaptın Olcan!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaştı. Bordo mavili takım sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrılarak haftayı puansız kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Kasımpaşa'nın 3-1 önde olduğu dakikalarda kazanılan serbest vuruştan topu ağlara göndererek takımını umutlandıran Olcan Adın, golden hemen sonra kaçırdığı golle maça damga vurdu.

Attığı müthiş golle alkış toplayan Olcan golden iki daika sonra Janko'nun ara pasında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruş açısının daraldığı pozisyonda hemen yanında boş pozisyondaki Henrique'ye pasını atmak yerine kaleye vurmayı deneyen Olcan topu auta gönderdi. Olcan'ın bu bencil hareketi Henrique'yi isyan ettirirken taraftarlara da saç baş yoldurdu.

Sosyal medyada ise olay farklı bir şekilde yorumlandı. Olcan'ın boş pozisyondaki Henrique'ye pas atmaması "Henrique'den intikam aldı "şeklinde yorumları beraberinde getirdi. Hatırlandığı gibi Henrique ,Sivasspor maçında benzer pozisyonda bomboş olan Olcan'a pas atmayarak önemli bir gol pozisyonunu harcamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler