Mustafa'yı heyecan sardı!

Trabzonspor'da Mustafa Yumlu 3 maçlık cezasının ardından Eskişehirspor ile oynayacakları maçta sahalara dönmek için gün sayıyor. Antrenmanlardaki hırsıyla ön plana çıkan Mustafa’ya savunmayı toparlama görevi veren Mustafa Akçay, tecrübeli stoperin gelişiy

Mustafa'yı heyecan sardı!
Trabzonspor'da Mustafa Yumlu 3 maçlık cezasının ardından Eskişehirspor ile oynayacakları maçta sahalara dönmek için gün sayıyor.
 
Antrenmanlardaki hırsıyla ön plana çıkan Mustafa’ya savunmayı toparlama görevi veren Mustafa Akçay, tecrübeli stoperin gelişiyle savunmada yapılan hataları asgariye indirmeyi planlıyor. Mustafa Yumlu da ligde forma giymeyi özlediğini belirtirken şöyle konuştu:
 
"Üç maçlık cezayı hiç beklemiyordum. Uzun süre ligde forma giymedim. Eskişehirspor maçıyla geri dönüş yapmayı umuyorum. Ligin heyecanını özledim diyebilirim. Hocam bana şans verirse takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler