Mustafa: GS Maçı zevkli olacak

Bordo mavili takımın 2'nci kaptanı Mustafa Yumlu, Galatasaray maçında galip gelerek taraftarların yüzünü güldürmek istediklerini söyledi.Trabzonspor’un 2'nci  kaptanı Mustafa Yumlu da, Galatasaray maçının zor geçeceğini ifade ederek, "Ligde bulunduğumuz k

Mustafa: GS Maçı zevkli olacak

Bordo mavili takımın 2'nci kaptanı Mustafa Yumlu, Galatasaray maçında galip gelerek taraftarların yüzünü güldürmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor’un 2'nci  kaptanı Mustafa Yumlu da, Galatasaray maçının zor geçeceğini ifade ederek, "Ligde bulunduğumuz konumdan çok daha yukarılarda olabilirdik. Bu potansiyele sahip bir ekibiz ancak bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor. Galatasaray maçı deplasmandaki kötü gidişata son vermek açısından çok önemli ve kritik bir maç. Devre arasına az bir zaman kaldı.

Kalan iki maçımızı da kazanarak devre arasına moralli girmek en büyük arzumuz. Rakibimizin de kendi evinde oynayacağı maçta kazanmak adına gerekeni yapacağını düşündüğümüzde zorlu ve zevkli bir maç olacak" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler