Millilerin rakibi Belarus

A Milli Futbol Takımımız, salı günü oynanacak hazırlık maçında Belarus ile karşılaşacak.Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz'un yardımcılıklarını Pau C

Millilerin rakibi Belarus
A Milli Futbol Takımımız, salı günü oynanacak hazırlık maçında Belarus ile karşılaşacak.
Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Javier Aguilar Rodriguez yapacak. Javier Estrada Fernandez'in de dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabaka Kanal D'den naklen yayınlanacak.
 
512. MAÇ
Millilerimiz, Belarus ile oynayacağı maçla birlikte tarihindeki 512 karşılaşmasına çıkacak. 90 yıllık tarihinde 269'u resmi, 242'si özel olmak üzere şimdiye kadar oynanan 511 maçta; 185 galibiyet, 120 beraberlik alan Ay-yıldızlı ekibimiz 206 kez de rakiplerine yenildi. Millilerimiz, 218'i deplasman, 218'i iç saha, 75'i de tarafsız sahada olmak üzere bu maçlarda toplam 675 gol kaydederken, kalesinde 758 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler