Millilere şok suçlama: Vatan hainleri

. İşte o açıklamalar... Milli Takım'dan istifa eden Abdullah Avcı'nın babası Muhsin Avcı bazı milli futbolcular hakkında şok ifadeler kullandı.Star'ın özel haberine göre; Bir kuaför dükkanına sahip olan baba Avcı Beyaz TV muhabirine konuştu. Avcı, Milli T

Millilere şok suçlama: Vatan hainleri

. İşte o açıklamalar... Milli Takım'dan istifa eden Abdullah Avcı'nın babası Muhsin Avcı bazı milli futbolcular hakkında şok ifadeler kullandı.


Star'ın özel haberine göre; Bir kuaför dükkanına sahip olan baba Avcı Beyaz TV muhabirine konuştu. Avcı, Milli Takım'ın başarısızlığının sorumlusunun oğlu Abdullah Avcı'nın değil, milli futbolcuların olduğunu iddia etti.

İşte baba Avcı'nın o açıklamaları:

Şöyle oldu konuşmamız. Biz akşam 7'de duyduk. Şok olduk. O akşam telefon etmedik, ertesi sabah aradık.

Dedim oğlum, şoktayız. Niye istifa ettin? Dedi baba, sevin dedi. Bir stres içindeydim dedi. Çıktım başkan söyledim dedi. Onlar bana git demediler ama ben stres içindeydim, çünkü sonuç alınamıyordu dedi. O nedenle ayrıldı yani.

MİLLİ TAKIM NEDEN BAŞARISIZ OLDU?

Muhsin Avcı, Milli Takım'ın başarısız olma sebeplerinden biri olarak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin futbolculara yaptığı baskı olduğunu iddia etti. Avcı'ya göre, bu iki takımın başındakiler futbolcuların yorulmaması ve sakatlanmaması için milli maçlarda kendilerini yormamaları futbolcuları uyardılar.

İşte Avcı'nın o sözleri:

Bunu açıkça ilan ediyorum buradan. Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin başındaki kişiler etkiledi. Dediler ki futbolculara, "üç gün sonra, beş gün sonra maçınız var, yormayın kendinizi" dediler.

Bunun örneği var. Nedir o? Lig bitti. Abdullah aldı çocukları götürdü Avrupa'ya. 7 senedir yenemediğimiz Portekiz'i orada 60 bin seyircinin önünde yendik. Ukrayna puan başında bize üç tane atmıştı, orda yendik. Bulgaristan'la hayatımızda 20 maç yapmışız, 15'inde yenilmişiz, Abdullah onu da yendi.

"VATAN HAİNİ FUTBOLCULAR VAR"

Ben bunları vatan haini ilan ediyorum. Hepsini değil ama. Emre gol atıyor. Kulübede olan Hamit, Selçuk ve Nuri... Bunlar ayağa kalkmıyor, alkışlamıyor ve Abdullah'a koşmuyorlar.

Ve seyirci ne bağırıyor biliyor musunuz: Alex, Alex, Alex.

Oysa, Abdullah başlarken dedi ki benim çocuklarım yüreklerini sahaya koyacaklar, seyirci de sonuna kadar Milli Takım'ı destekleyecek, ben böyle istiyorum dedi. Baktı ki yüreğini ortaya koyan kimse yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor