MHK Başkanına Trabzon'da tepki!

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp Zorlu Grand Otel'de bugün yapılacak olan MHK toplantısı için Trabzon'a geldi. Alp'i havalimanında  Trabzonlu hakemlerden Yusuf Yaylı karşıladı.Haberin videosu için tıklayınMHK Başkanı Alp Havalimanının VİP bölümünd

MHK Başkanına Trabzon'da tepki!

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp Zorlu Grand Otel'de bugün yapılacak olan MHK toplantısı için Trabzon'a geldi. Alp'i havalimanında  Trabzonlu hakemlerden Yusuf Yaylı karşıladı.

Haberin videosu için tıklayın

MHK Başkanı Alp Havalimanının VİP bölümünden çıkarken üç Trabzonspor taraftarlar derneği lideri Erol Aydın, Erol Kubaroğlu ve Erol Çevik'e  polis yoğun güvenlik önlemi alarak yaklaşmalarına izin vermedi. Polise rağmen Trabzonsporlu taraftarlar Alp'e tepki gösterirken "Galatasaray - Trabzonspor maçından sonra rahat uyudun mu? " şeklinde protesto ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor