Messi konuşulanlardan rahatsız!

 İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) bu sezon 3. kez sakatlanan Barcelonalı Messi, sakatlığı ile ilgili yapılan yorumlardan rahatsız oldu.Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu, Arjantin'in Ole gazetesine yaptığı açıklamada, son sakatlığının ardından b

Messi konuşulanlardan rahatsız!

 

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) bu sezon 3. kez sakatlanan Barcelonalı Messi, sakatlığı ile ilgili yapılan yorumlardan rahatsız oldu.

Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu, Arjantin'in Ole gazetesine yaptığı açıklamada, son sakatlığının ardından basında yer alan haberlerden rahatsız olduğunu belirterek "Üzgünüm, bu sakatlığı beklemiyordum. Aynı zamanda biraz da öfkeliyim çünkü bu sakatlık bir öncekinden hemen sonra oldu" ifadesini kullandı.

Sakatlığı ile ilgili endişeli olmadığını dile getiren Messi, "Bu sakatlık olmalıymış ve oldu. Arkasında değişik nedenler aramaya gerek yok. Bir tekme, kötü bir hareket ve sakatlandım'' değerlendirmesini yaptı.

Sezon boyunca çok maç oynayan tek futbolcu olmadığını vurgulayan Messi, şunları kaydetti:

"La Liga'daki tüm futbolcular benim kadar oynuyor. Her futbolcunun başına gelecek bir sakatlık yaşadım. Sakatlığımın, yazıldığı gibi uyguladığım besin programını veya fizyoterapistimi değiştirmemle ilgisi yok. Her zaman aynı besin programını uyguluyorum. Dağ kadar dedikodu çıkarttılar. Ben her zamanki gibi yaşıyorum. Sezon öncesine her zamanki kilomda başladım. Hiçbir şey değişmedi. Bu kadar yıldır iyi gidiyorsa neden değiştireyim?''

Sezon öncesi hazırlıklarını nasıl yürtüyorsa aynı şekilde çalışmaya devam edeceğini bidiren Messi, ''Vücudum bana 'hazırsın' dediğinde sahalara döneceğim. 2014 Dünya Kupası'na da en iyi şekilde hazırlanacağım" ifadesine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler