Mersin maçında şansızlıklar ...

Trabzonspor  deplasmanda  Mersin idmanyurdu ile 1-1berabere kalırken  karşılaşma öncesi ve sonrası şansızlıklar yaşadı Karşılaşma öncesi Tolga Zengin maçtan sonra ise Serkan Balcı rahatsızlandı. Karşılaşma öncesi  ısınmak için sahaya çıkan   kaleci Tolga

Mersin maçında şansızlıklar ...

Trabzonspor  deplasmanda  Mersin idmanyurdu ile 1-1berabere kalırken  karşılaşma öncesi ve sonrası şansızlıklar yaşadı Karşılaşma öncesi Tolga Zengin maçtan sonra ise Serkan Balcı rahatsızlandı.

 Karşılaşma öncesi  ısınmak için sahaya çıkan   kaleci Tolga Zengin  baş dönmesi ve mide bulantısı nedeniyle ayakta durmakta güçlük çekti. Tecrübeli file bekçisi ayakta durmak çekerken uzun süre kalenin içinde oturmak zorunda kaldı.

HABERİN DEVAMI SAYFA 2'DE

 

 

Tolga bir süre ayakta durmak ta güçlük çekerken yedek kaleci Zeki  Ayvaz ve malzemeci Halis Ateş Tolga’nın yardımına koştu. Ardından Doktor Hakan Ayaz genç kalecinin yanına giderek Tolgaya ilk müdahaleyi yaptı.

FOTOGRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ ..!

Soyunma odasına giden Tolga’ burada bir süre dinlendikten sonra takımının başında sahaya çıktı.

Maçtan önce  midesinde  yanma hisseden Serkan Balcı  ise karşılaşma sonrası soyunma odasında fenalaştı.  Midesinden  rahatsızlanan Serkan Balcı uzun süre istifra ederken kendine gelmekte güçlük çekti

Mide ve baş dönmesi şikayeti olan Serkan Balcı ayakta durmakta güzçlük çekerken Serkan’ın dönüş yolculuğu sırasında oldukça bitkin olduğu gözlendi.

İki futbolcununda içtikleri kahveden etkilendikleri sanılıyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor